Rådgivning

I min rådgivning har jeg fokus på faglige inputs og sparring af høj kvalitet, og samtidig at opbygge jeres kompetencer, så indsatsen lever videre efter mit rådgivningsforløb er slut. Jeg tilbyder både længerevarende og kortere rådgivningsforløb, samt enkeltstående workshops - alt efter jeres ønsker og behov.

Due diligence for bæredygtighed


Har I svært ved at forstå, hvad due diligence for bæredygtighed betyder i praksis? Ønsker I et styrket fokus på ansvarlig virksomhedsdrift og udvikling? Eller skal I have styr på jeres due diligence-processer, som en del af CSRD eller anden relevant lovgivning. Så læs mere her om hvordan jeg kan hjælpe her

B corp certificering


Ønsker I at få verificeret jeres ansvarlighedsarbejde hele vejen rundt i virksomheden. Eller at finde jeres blind spots og bruge B Impact Assessment som et værktøj til at igangsætte forbedringer. Jeg er trænet B Leader og kan hjælpe jer gennem hele processen.


Produktcertificeringer


GOTS, FSC, GRS, OCS, RCS, EU Blomsten, Svanen...Der findes mange produktcertificeringer, og det kan være svært både at vælge og at få styr på de nødvendige processer og dokumentation, som der kræves.


Det kan jeg hjælpe med.

EU's rapporteringsdirektiv


EU's nye rapporteringssdirektiv om bæredygtighed, CSRD, vil ændre rapporteringskravene for over 49.000 europæiske virksomheder. Og det vil påvirke endnu flere virksomheder indirekte. Det betyder bl.a. krav om væsentlighedanalyser, transparens omkring due diligence, og over 1000 nye datapunkter

Generel rådgivning og strategi


Er I nye i jeres bæredygtige omstilling eller kæmper I med at finde retning og formål? Har I svært ved at få overblik over hvor I skal starte og hvor I skal bevæge jer hen? Jeg kan hjælpe jer med at få overblik over nuværende og kommende krav og forventninger, og sammen med jer finde mulighederne knyttet til jeres kerneforretning.