Vidensoplæg

Impact CSR tilbyder vidensoplæg, som kan hjælpe jer med at få ny inspiration, viden eller blive afklaret med, hvilken vej I bør gå. Målgruppen kan måde være ledelse, bestyrelse eller ansatte i en virksomhed eller organisation


Due diligence for bæredygtighed


Fokus i oplægget: Fordelene for jer som virksomhed, kobling til relevant lovgivning, præsentatation af en proces baseret på 6 skridt (fra OECDs retningslinjer), hvor fokus er, at det skal være praksisnært, handlingsorienteret og nemt for jer at gå i gang med.Certificeringer


B corp certificering: Her kan jeg byde ind med et oplæg om formålet, de bagevedliggende tanker om "at være bedst for verden", samt hvad det kræver af jer som virksomhed at nå i mål og blive Certified B Corp.


Produktcertificeringer: Jeg kan give et overblik over hvilke certificeringer der findes og er relevante for netop jeres virksomhed, samt muligheder og forventninger, herunder hvad det kræver af jer som virksomhed at nå i mål for at blive certificeret. 

Nuværende og kommende lovkrav og forventninger


Indenfor de kommende år vil vi en tsunami af nye lovkrav, særligt fra EU, der i høj grad har skruet op for ambition og tempo. Dette skal så lægges oveni allerede eksisterende krav og forventninger, herunder nationale lovgivninger fra forskellige lande. 

Jeg kan hjælpe jer med at forstå det komplekse billede, så I er godt klædt på til at vide, hvor jeres fokus skal være.